Nardn

Nardn

Nardn är en svensk popartist som debuterade 2016 och har gjort sig känd för sin unika röst och sitt personliga sound. Han har släppt flera singlar och EP:s sedan dess blivit en av de mest uppmärksamma...

Nardn

null
Nardn är en svensk popartist som debuterade 2016 och har gjort sig känd för sin unika röst och sitt personliga sound. Han har släppt flera singlar och EP:s sedan dess blivit en av de mest uppmärksammande artisterna inom svensk popmusik på sociala medier. Nardns musik är känd för att vara både personlig och lättillgänglig. Han sjunger poetiskt om kärlek, hjärtesorg och vardagslivet på ett sätt som många unga människor kan relatera till. Nardn har också blivit uppmärksammad för sin starka närvaro på sociala medier. Han har en hängiven följarskara på Instagram och TikTok, där han ofta delar med sig av sitt liv och sin musik. Han har också varit öppen om sin egen psykiska hälsa och har pratat om vikten av att ta hand om sig själv och andra. Sammanfattningsvis är Nardn en spännande och talangfull artist som har gjort sig känd för sin personliga stil och sitt unika sound. Med flera singlar och EP:s bakom sig har han redan etablerat sig som en av de mest intressanta artisterna inom svensk popmusik idag, med miljontals visningar på TikTok.
null

Inquiries

For inquiries about Nardn, contact the A&R for personalized assistance. Alternatively, use our contact form here:

Contactnull

Latest release

Discography

Nardn

Kär

Release date:

06/09/2023

Artist: Nardn, Album cover: Kär

Nardn

Min

Release date:

05/05/2023

Artist: Nardn, Album cover: Min
null
We want your demos!Complete our contact form and include links to your music. We're eager to discover the next rising star!