Tempoboys

Tempoboys

Tempoboys

Tempoboys är ett unikt svenskt band som förenar festliga rockbeats med skämtsamma texter. Denna dynamiska duo, bestående av två grabbar från Sundsvall, har gjort det till sitt uppdrag att sprida fests...

Tempoboys

null
Tempoboys är ett unikt svenskt band som förenar festliga rockbeats med skämtsamma texter. Denna dynamiska duo, bestående av två grabbar från Sundsvall, har gjort det till sitt uppdrag att sprida feststämning och underhållning över hela landet. Från första tonen på scenen vet du att du är i för en kväll full av skratt, dans och oförglömlig musik. Deras låtar berättar historier om vardagliga äventyr, fester och livet som arbetare, vilket gör dem lättsamma och relaterbara för alla. Tempoboys har en mission - att få människor att skratta, dansa och njuta av livet. Deras musik är som en åktur på en berg-och-dalbana av glädje och fest, och de levererar varje gång de kliver upp på scenen. Så om du letar efter en musikalisk upplevelse som får dig att skratta högt och dansa som om ingen tittar, då är Tempoboys bandet för dig. Häng med dem när de sprider fest över landet och tar arbetarklassens hjärtan med storm. Tempoboys - de som ser till att festen aldrig tar slut!
null

Inquiries

For inquiries about Tempoboys, contact the A&R for personalized assistance. Alternatively, use our contact form here:

Contactnull

Latest release

Discography

Tempoboys

Faller

Release date:

01/12/2024

Artist: Tempoboys, Album cover: Faller

Tempoboys

Sup mig under bordet

Release date:

08/04/2023

Artist: Tempoboys, Album cover: Sup mig under bordet

Tempoboys

En bärs till

Release date:

06/02/2023

Artist: Tempoboys, Album cover: En bärs till

Tempoboys

Har du förstått

Release date:

04/28/2023

Artist: Tempoboys, Album cover: Har du förstått
null
We want your demos!Complete our contact form and include links to your music. We're eager to discover the next rising star!