Isak Huddén

Isak Huddén

[VIDEOKREATÖR] I sak Huddén är en svensk kickbikeåkare, entreprenör och influencer. Han är född och uppvuxen i Norrköping och började åka kickbike redan som 5-åring. Han har snabbt blivit en av Sveri...

Inquiries

Talent Manager:Stefan Hallgren

For inquiries about Isak Huddén, contact the Talent Manager for personalized assistance. Alternatively, use our contact form here:

Contactnull

Isak Huddén

[VIDEOKREATÖR] I sak Huddén är en svensk kickbikeåkare, entreprenör och influencer. Han är född och uppvuxen i Norrköping och började åka kickbike redan som 5-åring. Han har snabbt blivit en av Sveriges mest framgångsrika kickbikeåkare och har vunnit flera tävlingar, bland annat SM-guld i kickbike freestyle 2021. Isak Huddén är också en populär influencer med över 39 000 följare YouTube. På sina sociala medier delar han med sig av filmer och bilder från sina kickbikeåkningar, träningar och resor. Han har också en egen webbplats där han säljer merchandise och erbjuder kurser och workshops i kickbikeåkning. Isak Huddéns specialitet är kickbike freestyle, en disciplin som fokuserar på att utföra tricks och hopp på en kickbike. Han är känd för sina tekniskt avancerade tricks och sin kreativitet. Isak Huddén har också ett stort engagemang för att främja kickbikeåkning som sport och hobby.
Isak Huddén
null
We succeed together!Are you the next big thing in social media? Connect with us! Fill out our Management contact form and include links to your social platforms. We're on the lookout for extraordinary talent like yours.