Jennelee frisk

Jennelee frisk

[VIDEOKREATÖR ] 248 000 på TikTok 27 000 på Instagram Jennelee Frisk, även känd som "Nenne", är en svensk TikTok-profil och amatörskådespelare bosatt i Malmö. Hon är känd för sitt uttrycksfulla och...

Inquiries

Talent Manager:Stefan Hallgren

For inquiries about Jennelee frisk, contact the Talent Manager for personalized assistance. Alternatively, use our contact form here:

Contactnull

Jennelee frisk

[VIDEOKREATÖR ] 248 000 på TikTok 27 000 på Instagram Jennelee Frisk, även känd som "Nenne", är en svensk TikTok-profil och amatörskådespelare bosatt i Malmö. Hon är känd för sitt uttrycksfulla och charmiga personlighet och älskar utmaningar. Hon har över 240.000 följare på TikTok och är mest känd som "hon med blå håret". Jennelee har medverkat i den kommande filmen "The Peacock", som släpps under 2023 av Bengtsson Brothers produktion. Nenne är omtalad för sin tidigare medverkan i erotiska filmer och produktion av erotiskt material men alla som följer henne på TikTok känner mest henne som den där varma, roliga, kloka kvinnan med de bra livsråden och modiga ställningstaganden. Hon är inte rädd för att arbeta hårt och utvecklas för att komma framåt så fort hon får chansen.
Jennelee frisk
null
We succeed together!Are you the next big thing in social media? Connect with us! Fill out our Management contact form and include links to your social platforms. We're on the lookout for extraordinary talent like yours.