Luddze

Luddze

[VIDEOKREATÖR] Ludvig Roselius Bäckman, även kallad “Luddze”, är en ung entreprenör och innovatör som bor i Sala. Han är född den 16 juli 2000 och har namnsdag den 2 oktober. Han är innehavare av för...

Inquiries

Talent Manager:Stefan Hallgren

For inquiries about Luddze, contact the Talent Manager for personalized assistance. Alternatively, use our contact form here:

Contactnull

Luddze

null
[VIDEOKREATÖR] Ludvig Roselius Bäckman, även kallad “Luddze”, är en ung entreprenör och innovatör som bor i Sala. Han är född den 16 juli 2000 och har namnsdag den 2 oktober. Han är innehavare av företaget Magic Pill Sweden AB, som utvecklar och säljer kosttillskott och hälsoprodukter. Ludvig har ett stort intresse för hälsa, fitness oc h personlig utveckling. Han är också en passionerad resenär som gärna utforskar nya platser och kulturer. Ludvig är en framgångsrik och ambitiös person som har många drömmar och visioner för framtiden. Han vill bidra till att göra världen till en bättre plats genom sina produkter och idéer. Han är också en glad och positiv person som sprider glädje till sina vänner och familj. Ludvig är en inspirationskälla för många unga människor som vill följa sina passioner och nå sina mål.
Luddze
null
We succeed together!Are you the next big thing in social media? Connect with us! Fill out our Management contact form and include links to your social platforms. We're on the lookout for extraordinary talent like yours.