Tim Liljegren

Tim Liljegren

Sveriges snabbaste Sociala Mediepersonlighet?

[VIDEOKREATÖR ] [SPORTPROFIL] Youtube: 37 000 subs och 8 Miljoner total views. TikTok: 83 0000 subs och 2 Miljoner likes. Tim Liljegren är en svensk rallyförare och influencer som driver en Youtube-k...

Inquiries

Talent Manager:Stefan Hallgren

For inquiries about Tim Liljegren, contact the Talent Manager for personalized assistance. Alternatively, use our contact form here:

Contactnull

Tim Liljegren

Sveriges snabbaste Sociala Mediepersonlighet?

[VIDEOKREATÖR ] [SPORTPROFIL] Youtube: 37 000 subs och 8 Miljoner total views. TikTok: 83 0000 subs och 2 Miljoner likes. Tim Liljegren är en svensk rallyförare och influencer som driver en Youtube-kanal. Han har snabbt hittat in i Svenska folksjälen med sin goa stil och "live fast" attityd. På sin Youtube-kanal delar han med sig av sina rallyäventyr, sina bilbyggen, sina tips och tricks, och sina roliga upptåg. Han har också varit med om flera spektakulära avåkningar, som han har fångat på film och delat med sina tittare. Han har ett glatt och humoristiskt sätt att kommunicera, och hans motto är att älska livet. Tim Liljegren är inte bara en rallyförare, utan också en entreprenör och en inspiratör. Han har en egen webbshop med motortillbehör. Han har också en stor fanbase som följer honom på sociala medier som Instagram, Facebook, TikTok och Snapchat. Vissa av hans fans har till och med tatuerat in hans namn på sina kroppar.
Tim Liljegren
null
We succeed together!Are you the next big thing in social media? Connect with us! Fill out our Management contact form and include links to your social platforms. We're on the lookout for extraordinary talent like yours.