Grimwalkers Nominerade till Prestigefyllda Storytel Awards

null

03/01/2024

nullnull

I en spännande utveckling inom den litterära världen har det begåvade författarparet Leffe och Caroline Grimwalker erhållit en välförtjänt nominering i kategorin "Spänning" vid det prestigefyllda Storytel Awards.

I en spännande utveckling inom den litterära världen har det begåvade författarparet Leffe och Caroline Grimwalker erhållit en välförtjänt nominering i kategorin "Spänning" vid det prestigefyllda Storytel Awards. Deras bok "Flocken", en del av den hyllade serien "Döden i December", har fångat läsarnas och lyssnarnas hjärtan och bidragit till deras framstående position på ljudbokslistorna. Med en imponerande närvaro i topp-10 på ljudbokslistorna under det senaste halvåret, har Grimwalkers tio titlar i "Decemberserien" blivit en sensation bland spänningslitteraturens aficionados. Deras förmåga att skapa fängslande berättelser har inte bara underhållit en omättlig publik utan också cementerat deras status som ledande figurer inom genren. Det är särskilt anmärkningsvärt att "Döden i December" har uppnått en tjugoende plats över de mest sålda bokserierna i Sverige 2023. Denna bedrift är ännu mer uppseendeväckande med tanke på att serien endast räknades under årets sista kvartal och dess framgångar baseras uteslutande på ljudboksförsäljning, i kontrast till andra titlar som även erbjuds i tryckt format. Inför den kommande galan håller vi alla tummarna för Leffe och Caroline Grimwalker. Oavsett utgången av prisceremonin står det dock klart att detta författarpar kan utropa sig till vinnare av att ha dominerat den Svenska bokbranschen under 2023. Vi gratulerar dem till deras framgångar och ser med spänning fram emot att fortsätta vårt samarbete och fira fler triumfer tillsammans under det kommande året. För ytterligare information och pressförfrågningar, vänligen kontakta [stefan.hallgren@ninetone.com].
null
We succeed together!Are you the next big thing in social media? Connect with us! Fill out our Management contact form and include links to your social platforms. We're on the lookout for extraordinary talent like yours.