Jasmine Kara – en artist med själ och svärta

null

02/19/2024

nullnull

I snart ett decennium har Jasmine Kara trollbundit den svenska musikscenen med sin unika blandning av soul, groove och starka känslor.

I snart ett decennium har Jasmine Kara trollbundit den svenska musikscenen med sin unika blandning av soul, groove och starka känslor. Från P3 Guldnomineringar och Grammisgalans strålkastarljus till Melodifestivalens glitter och radiofavoriternas innersta rum har hon skapat en trogen publik som älskar hennes originella uttryck. Men Jasmine Karas liv rymmer mer än bara musikaliska framgångar. Under pandemin avslöjade hon en gripande hemlighet: en parallell karriär som striptease-dansös i USA och Sverige. Denna okända del av hennes liv bearbetades och lades till handlingarna genom den självbiografiska boken "Hälsa henne att hon ska dö". I Jasmines fartfyllda toner speglas kärlekens glädje, smärtans tår, hoppfulla blickar och en fascinerande världsbild. Hennes liveframträdanden är rena rama magin. Publiken trollbinds av hennes kraftfulla röst, energiska scennärvaro och smittande glädje. Här är några recensioner av Jasmines liveframträdanden: "Jasmine Kara är en artist som man inte får missa live. Hon har en energi och en röst som fullkomligt trollbinder publiken." - DN "Jasmine Kara är en fantastisk artist med en otrolig scennärvaro. Hennes liveframträdanden är alltid en riktig show." - Aftonbladet "Jasmine Kara är en kraftfull sångerska med en röst som går rakt in i hjärtat." - Expressen Jasmine - Välkommen till Ninetone.
null
We succeed together!Are you the next big thing in social media? Connect with us! Fill out our Management contact form and include links to your social platforms. We're on the lookout for extraordinary talent like yours.